Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Mantra zingen in Vredeskerkje

Algemeen

BERGEN AAN ZEE - Dinsdag 24 augustus is het weer mantra zingen van 20.00 tot 21.00 uur in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Inloop vanaf 190.45 uur en om 21.30 sluit de kerk. Bijdrage: 15 euro. Aanmelden: maximaal 30 mensen waardoor aanmelding gewenst is via contact@nellievandenberg.nl.

Mantra’s zijn een eeuwenoud middel vanuit verschillende culturen en spirituele stromingen om naar binnen te keren. Het zijn liederen met een relatief korte tekst, die vaak herhaald wordt. De herkomst is uit verschillende tradities en talen.
Door het zingen kom je in dieper contact met jezelf, met wie je werkelijk bent. Ook is zingen helend en brengt opgeslagen emoties door trilling in beweging. En van zingen wordt je blij!

We beginnen met een meditatie, tussen de liederen door is er korte stilte om te kunnen ervaren wat een lied met je heeft gedaan. Ook is er ruimte voor improvisatiezang.
Na afloop ben je welkom om je ervaringen te delen of in stilte nog even na te genieten. Voor wie wil is er een kopje thee.

Deze avond wordt verzorgd door Nellie van den Berg en begeleid op de piano. De volgende data zijn de dinsdagen van 28 september, 26 oktober, 23 november en zondag 19 december.