Wie kruipt er achter het stuur?
Wie kruipt er achter het stuur? (Foto: aangeleverd)

Buurtbusvereniging Zaanstreek Noord zoekt vrijwillige chauffeurs

ZAANSTREEK-NOORD - De Buurtbusvereniging Zaanstreek Noord (Connexxion lijn 414) is op zoek naar een tweetal vrijwillige chauffeurs. Vanwege de coronamaatregelen rijd de bus nu niet maar als de beperkingen op het reizen worden opgeheven willen ze de dienstregeling weer oppakken.

Twee vrijwilligers gezocht om coronaveilige bus te besturen

in De bus is dan voorzien van een voorzien van een kuchscherm, een dakventilator voor de luchtafvoer en een Hepa luchtfilter, zoals dat ook gebruikt wordt in ambulances en vliegtuigen.

De Buurtbus rijdt op maandag tot en met zaterdag volgens een dienstregeling van Krommeniedijk via Krommenie, Wormerveer en Wormer naar Oostknollendam en vice versa. De vereniging is op zoek naar een tweetal vrijwilligers die de dienst op maandagmiddag en woensdagochtend kunnen invullen.

Diensten

De ochtenddienst begint om 7.30 uur en eindigt om 12.45 uur, de middagdienst begint om 13.15 uur en eindigt om 18.45 uur.

Maximaal acht passagiers

De buurtbus is geschikt voor maximaal acht passagiers en een B(E) rijbewijs volstaat. Wel is er een medisch keuring verplicht.

Meer informatie

Interesse om dit goede werk te doen? Stuur dan een e-mail naar secretariaatbuurtbus414@gmail.com. Of bel naar Cees Jan Ploeger. hij is de secretaris van de Buurtbus Vereniging Zaanstreek Noord, te bereiken via telefoonnummer 06-21192519.