De boeken zijn onderweg naar de winnaars.
De boeken zijn onderweg naar de winnaars. (Foto: Dirk Karten)

Winnaars van onze kleurwedstrijd Sjoerd en de stapelstad

ZAANSTREEK – Onder het welbekende ‘kleur je mee?’ konden de jongste lezertjes van het Zaans Stadsblad meedoen met onze kleurwedstrijd. Wie Sjoerd en zijn maatje van de stapelstad een mooi kleurtje gaf, maakte kans op het pas verschenen boek Sjoerd en de stapelstad.

De jury had de lastige taak de winnaars aan te wijzen, maar is er toch in geslaagd. In de prijzen zijn gevallen: Rosana de Boer, Ezra Vrooland uit Koog aan de Zaan, Imke Langenberg uit Zaandam en Elza Langenberg uit Zaandam (hele mooie glitters!) en Levey Doelakambali uit Zaandam.

Van harte gefeliciteerd! Er wordt contact met de winnaars opgenomen om het boek coronaproof af te leveren.

Ook te koop

Niet gewonnen? Niet getreurd. Het stapelgekke Zaanse voorlees- en zoekboek is ook gewoon te koop op www.stapelstad.nl Goed om te weten: tijdelijk zijn er geen verzendkosten.

Het fraai geïllustreerde boek Sjoerd en de Stapelstad is gemaakt door Barry Menger (tekst) en Mats Ganzeman (illustraties) van reclame- en designbureau Counter Creatives uit Zaandam.

Hoofdrol

De Zaanse stadsarchitect Sjoerd Soeters speelt een hoofdrol in dit leuke voorleesboek voor kinderen in de leeftijd van twee tot en met acht jaar. Het gaat over doorzetten, volhouden en nooit opgeven. Over stoere bouwers met gravers, schuivers, vegers en tillers.