De Bullekerk is de locatie voor de Nieuwjaarsreceptie.
De Bullekerk is de locatie voor de Nieuwjaarsreceptie. (Foto: aangeleverd)

Onder voorbehoud: Nieuwjaarsbijeenkomst op 14 januari 2022

Algemeen

ZAANSTREEK - “Ondanks het feit dat we voor onze reguliere bijeenkomsten niet bij het Zaans Museum terecht konden vanwege coronavoorschriften, kijken we terug op een goed jaar. Sterker, we mochten twaalf nieuwe leden noteren”, stelt Ton R. Vermij tevreden.

Organisatie in handen Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, De Maatschappij, ZaanLinQ en Junior Kamer Zaanstreek

De secretaris en communicatiemedewerker van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner houdt wel een slag om de arm vanwege de laatst opgelegde beperkende maatregelen maar kan aan de Zaanse ondernemers wel vertellen dat ze vrijdag 14 januari een gaatje in hun agenda moeten vrijhouden. Dan staat de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst op het programma. En wie daar ooit present was weet: dit is een geweldig mooi netwerkmoment. “Uiteraard alles onder voorbehoud!”, zegt Ton er duidelijk bij. Want door corona is het leven (en zakendoen) bij de dag.

Waarom het misschien wel gelijk de sterkste netwerkgelegenheid van het jaar is, blijkt uit de gezamenlijke organisatie. Naast De Corner – inmiddels ruim 300 leden sterk – doen De Maatschappij, ZaanLinQ en de Junior Kamer Zaanstreek mee.

Bullekerk

Als locatie is dit keer de sfeervolle Bullekerk, Westzijde 75 in Zaandam gekozen. Vanaf 16.00 is er inloop, om 16.30 uur begint het programma dat tot 19.00 uur doorloopt. Ook al klinkt het vervelend, de organisatie moet zich aan de corona voorschriften houden. Dus is een QR-check.

Bijeenkomsten

“Vervolgens staan er voor 2022 nog vijf Cornerbijeenkomsten gepland. Die zijn in het lopende Corner-seizoen nog in maart, april, en juni. Waarbij laatstgenoemde natuurlijk iets met haring te maken heeft. Vervolgens begint in oktober het nieuwe Corner-netwerkseizoen”, aldus Ton R. Vermij.

Zie voor het actuele programma en nieuws over de komende bijeenkomsten www.de-corner.nl