Mooie prestaties bij de start van het turnseizoen voor de meisjes en dames van het selectieturnen van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa.  .
Mooie prestaties bij de start van het turnseizoen voor de meisjes en dames van het selectieturnen van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa. . (Foto: aangeleverd)

Turnselectie Lycurgus-Hygiëa tevreden over start competitie

Sport

KROMMENIE - Het afgelopen weekend zijn de meisjes en dames van het selectieturnen van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa uit Krommenie begonnen aan een nieuwe wedstrijdseizoen.

Spannend omdat het afgelopen seizoen geen doorgang heeft gehad waardoor het wedstrijdritme weer helemaal opgebouwd moet worden. Maar dat maakte het enthousiasme misschien nog wel groter laat het bestuur weten.

Op zaterdag stonden Karlijn Tabak en Kiara de Klonia al op het podium omdat ze het zilver gewonnen hadden. De zondag was er een gouden medaille voor Sophia van ’t Veer, een tweede plek voor Isa Conijn. Nuria Lorenzo Vicente en Neeft kregen een bronzen medaille omgehangen. Een mooie opsteker voor juf Noor en juf Sarah die dit seizoen alle groepen begeleiden.

Zie voor meer informatie www.lh-gymnastiek.nl

Stralende gezichten en goede prestaties.