De opbrengst komt ten goede aan 't Reghthuys.
De opbrengst komt ten goede aan 't Reghthuys. (Foto: Dirk Karten)

‘Muzikale reis om de wereld’ in ‘t Reghthuys

Uitgaan

WESTZAAN - Accordeonist André Vrolijk en zanger Mark Enthoven, woonachtig in Westzaan, geven op vrijdag 26 november een concert in ’t Reghthuys, Kerkbuurt 35 onder de titel ‘Een muzikale reis om de wereld.’

Centraal staat een gezellig avondje muziek. André Vrolijk en Mark Enthoven zingen en spelen de meest bekende Hollandse liedjes en internationaal repertoire van de grote wereldsterren tot zelfs prachtige aria’s van Andrea Bocelli en Luciano Pavarotti.

André Vrolijk is onder meer bekend van het orkest van de Toppers. Hij speelde ook met het Metropole orkest en is muzikaal leider van het ‘Zwanenkoor’ en als zodanig regelmatig op de Nederlandse televisie te bewonderen. 

Mark Enthoven is een markante verschijning die opvalt door zijn warme stemgeluid en veelzijdigheid. Hij is een muzikale duizendpoot met verrassend nationaal en internationaal repertoire. Mark draait alweer zo’n 30 jaar mee in de muziekwereld en maakte onderdeel uit van een van de eerste pop/classic groepen in Nederland.

Kaarten: https://www.reghthuyswestzaan.nl/reserveer-uw-kaarten/ of ticketsreghthuys@gmail.com Aanvang concert 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. De opbrengst komt ten goede aan ‘t Reghthuys.