'Koekvreters' in beeld gevat door de deelnemers van de workshop fotografie.
'Koekvreters' in beeld gevat door de deelnemers van de workshop fotografie. ((Foto: aangeleverd))

Afsluiting project Koekvreters

Algemeen

KROMMENIE - Afgelopen vrijdag, 19 november, werd in Krommenie het Project Koekvreters afgesloten met een wandeling langs drie locaties. 

‘Succesvol project smaakt naar meer’

In het Rosariumpark stond een tent, waarin gratis koek en zopie verkrijgbaar was. Bezoekers konden daar enkele keramiek werkjes bewonderen en genieten van voordrachten uit de workshop Woordkunst. Gedurende de hele tijd was er een constante aanloop van geïnteresseerden. Vandaar de wandeling voortgezet naar de Bieb van Krommenie. Daar was de foto-expositie van deelnemers aan de workshop fotograferen. Alle geëxposeerde foto’s hadden het thema ‘Koekvreters’ als onderwerp.

Expositie

Met nog een kleine wandeling naar Buurtcentrum de Pelikaan werd het rondje af gesloten bij de grotere expositie van het project. Daar waren uitingen van gemengde technieken, fotograferen, keramiek en aan het einde van de bijeenkomst ook de vertegenwoordigers van Woordkunst te zien en horen. Gedurende de hele bijeenkomst werd een fotocompilatie getoond van de workshops en de resultaten daaruit.

Organisatie

Om half vier werd het project Koekvreters naar tevredenheid van de organisatoren, de deelnemers en de docenten afgerond. De organisatie lag in handen van Nora Swagerman van de Seniorenvereniging Krommenie en Peter Smit van KBO Seniorenbelang Zaanstreek-Noord met ondersteuning van Mariëtte Klaren, Stephan Vossen en Malika Ouaalit van het Sociaal Wijkteam van Krommenie, Buurtcentrum de Pelikaan en de docenten van Fluxus.

De mening van de organisatoren: “Het was een geslaagd project dat smaakt naar meer. Dan niet alleen voor 60+ maar voor iedereen.”

(Keramisch) koekje bij de koffie?
Geslaagde opkomst bij de afsluiting.