Run jij de beste onderneming van Noord-Holland? Geef je op!
Run jij de beste onderneming van Noord-Holland? Geef je op!

De Beste Onderneming van Noord-Holland? Geef je op voor de OVNH!

De Beste Onderneming van Noord-Holland? Geef je op voor de OVNH!

REGIO – Run jij de beste onderneming van Noord-Holland? Geef jouw bedrijf dan nu op (of laat je nomineren) voor de Ondernemingsverkiezing Noord Holland!

Als lokaal ondernemer ben je trots op je bedrijf. Op wat je bereikt hebt, en op de mensen met wie en voor wi e je het doet. Kun je wel van de daken schreeuwen wat voor gave dingen jouw organisatie doet? Schrijf je dan nu in voor de Ondernemingsverkiezing Noord Holland (OVNH). "Want als Rodi Media – zelf winnaar van de Ondernemingsverkiezing in 2008 en 2009 en nu trotse partner van de OVNH – weten wij als geen ander wat het betekent om deze titel te bemachtigen", aldus Niels Ackermans, directeur Rodi Media B.V. 

Over de verkiezing

De OVNH-verkiezing wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd. Elk jaar worden in de Philharmonie in provinciehoofdstad Haarlem de beste ondernemingen van Noord-Holland gekozen. De inschrijving is inmiddels gestart. Bedrijven uit de provincie kunnen zich tot 17 januari 2022 aanmelden. Ook kun je jouw organisatie door iemand anders laten nomineren.  

Voorwaarden

Voor ondernemingen die willen meedingen gelden deze voorwaarden:

Het bedrijf bestaat minimaal 3 jaar

Het bedrijf heeft een positief bedrijfsresultaat over 2019 (2020 wordt niet hard meegeteld i.v.m. corona) 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Noord-Holland

Het bedrijf geeft aan onder welke categorie het valt  

MKB-Klein (0-10 fte) 

MKB-Midden (10-100 fte) 

Grootbedrijf (100+ fte) 

De Belofte

Voldoe je als organisatie niet aan (een van) bovenstaande criteria? Bijvoorbeeld omdat je te kort bestaat? Dan kun je meedoen met het traject van De Belofte. Alle informatie hierover vind je op www.ovnh.nl.

Vervolgstappen

Na 17 januari 2022 wordt er een longlist gemaakt door de stuurgroep van de OVNH. Vervolgens gaat een aantal deskundigen op bezoek bij de laatste 30 bedrijven per categorie (MKB-Klein, MKB-Midden of Grootbedrijf). Hieronder vallen in elk geval de winnaars van de regionale ondernemingsverkiezingen van 2021. De shortlist met de finalisten - de laatste 10 organisaties per categorie - wordt na deze bezoeken opgesteld. De jury van de OVNH komt vervolgens ook nog langs bij deze finalisten.

Finale OVNH 2022

Op 25 mei 2022 is de verkiezingsavond van de OVNH. Dan houden de finalisten ook hun eindpresentatie. De 30 finalisten (10 per categorie) maken kans op de Publieksprijs (online stemronde) en de jury zal deze avond per categorie 1 winnaar kiezen. Ook worden nog 3 winnaars van De Belofte gekozen.

Onderneming opgeven?

Meedoen? Kijk dan op www.ovnh.nl en geef je op!

Juryvoorzitter en gedeputeerde Ilse Zaal en plaatsvervangend voorzitter Bas Leijten (Nationale Nederlanden).