De nieuwe Polo biedt de bestuurder nóg meer voordelen.
De nieuwe Polo biedt de bestuurder nóg meer voordelen. (Foto: Volkswagen)

Nieuwe Polo is voordeliger

Nieuwe Polo is voordeliger

Mooi nieuws voor autoliefhebbers, want de vernieuwde Volkswagen Polo is nu verkrijgbaar bij autodealers. De vanafprijs van 19.990 euro valt lager uit dan bij het vorige modeljaar. Opvallend, want de nieuwe Polo heeft de bestuurder juist meer voordelen te bieden. 

Het front én de achterzijde zijn opnieuw vormgegeven en voorzien van ledlichten. Alle versies van de Polo zijn uitgerust met het 9-inch digitale instrumentenpaneel: een multifunctioneel stuur met aanraakgevoelige bediening én een centrale airbag tussen de bestuurder en passagier in. De Polo kan tot 210 kilometer per uur deels geautomatiseerd rijden door de IQ. Drive Travel Assist en de adaptieve cruise control. Dit geldt vanaf uitrustingsniveau ‘Life’.

Polo, Life, Style en R-Line

Wat betreft de benzinemotoren kun je kiezen uit driecilinder exemplaren met 80, 95 of 110 pk. De zwaarste motor wordt geleverd met zeventraps-DSG-automaat en dubbele koppeling. Je kunt kiezen uit de uitvoeringen Polo, Life (eerst Comfortline), Style en R-Line. Ben je een zakelijk rijder? Dan zijn er luxe Business-edities verkrijgbaar. Met het navigatiesysteem Discover Media kun je streamen en internetten. Geniet daarnaast van de verwarmbare voorstoelen. De Polo is nu te bestellen.

De nieuwe Polo biedt de bestuurder nóg meer voordelen.