Twee procent van de cliënten die bij Dermavita binnenstapt voor een huidanalyse is man. En waarom ook niet? Iedereen wil toch een mooie huid?
Twee procent van de cliënten die bij Dermavita binnenstapt voor een huidanalyse is man. En waarom ook niet? Iedereen wil toch een mooie huid? (Foto: aangeleverd)

Wat als je spijt hebt van je tatoeage?

Wat als je spijt hebt van je tatoeage?

ZAANDAM – Van de werkende Nederlanders heeft 35 procent een tatoeage aldus een onderzoek van Vikingdirect.nl. Maar liefst de helft van de 18 tot 34-jarigen heeft er een. Tegelijk verbiedt 14 procent van de bedrijven een zichtbaar exemplaar. Wat te doen als je net je droombaan hebt gevonden maar je tattoo zichtbaar blijft? Dan is het goed te weten dat je die kunt laten weghalen door het team van Dermavita.

Praktijk in huid- en oedeemtherapie Dermavita biedt uitkomst

“We hebben zelfs een speciaal spreekuur voor tatoeageverwijdering op zaterdag één keer in de acht weken”, vertelt Barbara Masbeck, huidtherapeut en eigenaar van Dermavita, te vinden op de Weer 82.

De historie van de zelfstandige praktijk in huid- en oedeemtherapie gaat terug naar 1994 toen de vestiging in Purmerend werd geopend. “Sinds 2000 zijn we ook in Zaandam gevestigd. Wij behandelen cliënten met een verscheidenheid aan huidproblemen. Samen zoeken wij naar de meest effectieve manier van behandelen. Die zijn zeer divers. Van acne bij pubers tot rimpelvermindering bij de oudere doelgroep. Sommige behandelingen gaan met apparatuur, zoals laser ontharen. Of van het verwijderen van pigmentvlekjes. Andere gaan met producten zoals acne. De meeste behandelingen worden vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering. Maar niet allemaal. Het cosmetisch verwijderen van een tatoeage moet de cliënt zelf betalen”

Trends

Met het uitgebreide dienstenpakket speelt Dermavita in op trends als tatoeageverwijdering en huidverjonging. Dat wordt onder meer gedaan door middel van laserbehandeling. Met het ObserV huidanalyse-apparaat wordt bij de kennismaking de diepere lagen van de huid op het gebied van rimpels, pigment en adertjes in kaart gebracht. En zo de juiste behandeling samengesteld.

"Huidtherapie is echt een beroep waar je mensen helpt. De huid is voor velen hun visitekaartje. De relatie tussen huid en psyche staan nauw in verbinding met elkaar. Het is fijn dat je mensen kan helpen om meer tevreden te worden over zichzelf”, licht Barbara toe. "Het is een echt mensen-vak. Je verdiept je iedere keer in de hulpvraag en probeert cliënten naar tevredenheid te helpen.”

Dat het Dermavitateam dat goed doet, blijkt uit de Qualiview-waardering van 8,8. Klanten waarderen de vakkundigheid, goede uitleg en nette praktijkvoering.  Meer informatie: www.dermavita.nl of mail info@dermavita.nl