Twee weken twintig procent korting!
Twee weken twintig procent korting! (Foto: aangeleverd)

Korting festival bij Expert Castricum

CASTRICUM - Ook dit jaar heeft Expert Castricum van 20 september tot en met 3 oktober het Korting festival. Na het succes van vorig jaar heeft Expert Castricum deze twee weken een actie waarbij twee weken lang iedere dag 20% korting wordt gegeven op een complete artikelgroep. 

"Wegens de verwachte drukte willen we dit jaar aan onze klanten vragen zoveel mogelijk al voor de actiedag langs te komen in onze winkel, geeft Danny de Graaf aan. Wij denken graag mee om optimaal de 20% aan te bieden zolang de actie dag nog niet voorbij is. Uit vorige jaren hebben we geleerd dat sommige dagen zo druk zijn dat wij met man en macht iedereen probeerden te helpen. We willen graag alle tijd nemen voor onze klanten en het is natuurlijk niet wenselijk als de winkel vol staat met mensen die moeten wachten. We zetten uiteraard onze volledige personeelscapaciteit in om dit te voorkomen", laat het team weten.

Op de maandagen is de zaak gesloten maar de dagaanbiedingen kunnen via de webshop ook besteld worden. Deze is 24 uur per dag bereikbaar met alle acties van die dag. "Door de huidige schaarste en lange levertijden hebben wij voor alle actie dagen onze magazijnen vol gezet om niemand teleur te stellen. Bijna alle producten doen mee dus volop voordeel! Hou de actie hierbij goed in de gaten want iedere dag is er een andere productgroep aan de beurt. Vaak nog in combinatie met vele andere kortingen. "

"Om te voorkomen dat u de aanbieding mist raden we iedereen aan om gewoon zo snel mogelijk naar de winkel te komen en het voordeel te pakken. Uiteraard kan er ook op de dag van het actieproduct online besteld worden waarna wij het aan huis kunnen leveren."