Daniëlle Woudstra (rechts) van VISIT Beemster overhandigde de pakketten.
Daniëlle Woudstra (rechts) van VISIT Beemster overhandigde de pakketten. (Foto: VISIT Beemster)

VISIT Beemster slaat arm om medewerkers Dijklander

BEEMSTER/PURMEREND - VISIT Beemster heeft met een mooi gevuld pakket bij kunnen dragen aan een oproep vanuit het Dijklander Ziekenhuis ten behoeve van het koesteren van hun medewerkers tijdens de tweede coronagolf.

Anders dan tijdens de eerste coronagolf merkte het Dijklander Ziekenhuis minder betrokkenheid vanuit de maatschappij. Vandaar dat zij middels een projectgroep aan de slag zijn gegaan om in deze drukke en zware tijd zelf iets te organiseren om de collega’s gezond en fit te houden en ze daarnaast ontspanning aan te bieden.

Samen met een aantal BeemSTERREN en sponsoren is het VISIT Beemster gelukt om aan deze oproep gehoor te geven, het personeel te danken voor hun geleverde zorg en te verrassen met een goed gevuld pakket aan vouchers voor meer dan 150 mensen.

Het pakket bestond uit golfclinics bij Kavel II, wellness entrees bij Fort Resort Beemster, rondleidingen bij de Beemster musea, dorpswandelingen door Bezoekerscentrum Beemster, appels of peren bij Eerlijk & Heerlijk, VISIT Beemster Twizy huur, een verblijf van 2 nachten in vakantiehuis Bij Kloeke, training door Fit bij Ies en Special Forces Experiences door Unlimited You.


Tijdens het digitale Rad van Fortuin in het Dijklander Ziekenhuis, waaraan 250 medewerkers deelnamen, zijn onder andere deze vouchers verdeeld.