Jantina Wever geniet van het lekkers tijdens de toespraak.
Jantina Wever geniet van het lekkers tijdens de toespraak. (Foto: aangeleverd)

Geen receptie voor hospice; wél samen proosten

BEEMSTER - De beste wensen uitspreken en met elkaar proosten op de traditionele nieuwjaarsreceptie in De Keyserin zat er dit jaar niet in voor de vele vrijwilligers bij het hospice Thuis van Leeghwater in Middenbeemster. Elkaar niet even kunnen zien en spreken en luisteren naar het Hospicekoor, het voelde zeker na dit bewogen jaar als een groot gemis. Daarom bedacht het bestuur een goed alternatief om toch, in verbondenheid met elkaar, een toost uit te brengen.

Voor iedere medewerker/vrijwilliger wachtte een heerlijk proostpakket met nootjes, kaas, vruchtensap en een mooi flesje prosecco-bubbels samengesteld door Jos Klijnsma van de Beemster Chocoladefabriek B.V. Af te halen in het hospice en anders natuurlijk thuisbezorgd. In ieder geval op tijd om, vergezeld door dit lekkers, maar niets te hoeven missen van de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Kees Sietsema. Hij had deze in een video vastgelegd en de link daarvan naar alle betrokkenen gestuurd zodat deze afgelopen zaterdag gezamenlijk om 16.00 uur kon bekeken.

Fotomomentjes

Omdat helaas het samen proosten niet live kon gaan, werd gevraagd om het proostmoment vast te leggen op foto. De foto's worden nog deze maand gedeeld op de webiste en social media van het hospice, vergezeld van de wens aan iedereen voor een gelukkig maar vooral gezond 2021!

Voor ieder wat wils.