Moodboard: Industrieel
Moodboard: Industrieel (Foto: Eijerkamp)

Industrieel, maar elegant wonen

De stijl industrieel is eleganter geworden, wat vrouwelijker en ranker. Het grove beton en ruwe hout worden vervangen door glad metaal en en keramiek.

Grote, robuuste meubels maken plaats voor slanke woonitems met een rauw randje. Onbewerkt hout verruilen we voor gevlamd keramiek en grof beton voor glad metaal.Het industriƫle interieur komt tot leven door het gebruik van spannende kleurcombinaties; den donker kleurenpalet van blauwen en bruinen voert de boventoon en wordt verzacht door het meer vrouwelijke vergrijsd roze en paars. Een ovalen eettafel met roestkleurig, onderhoudsarm keramiek blad met roze velours kuipstoelen; de combinaties zijn gedurfd. Door dit kleurpalet consequent te herhalen in de meubels, kleuren op de wand en accessoires ontstaan rust en eenheid.

Weinig ramen in huis? De oplossing is behang Durchvan Wall and Deco waarmee je de suggestie creƫert van gefilterd licht door een stoer metalen raamkozijn. Het gedurfde kleurenpalet vindt je terug in het woongedeelte met de stoere bank in cognac. Op het XXL hoogpolige karpet in roestkleur, combineren we met ronde salontafels in glad beton. In de vitrinekasten dressoirin ragfijn metaal met geribbeld glas vang je een glimp op van je favoriete items of berg je lekker veel op.


Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

vtwonen Stijl Studio Industrieel