Trotse medewerkers op de parkeerplaats van Sligro Purmerend. Van links naar rechts de afdelingsmanagers Ronald Geessink, Frans Zwirs en Richard Hol. Tweede van rechts vestigingsdirecteur Nico Molenaar krijgt de beker van Kees Kiestra, directeur Zelfbedieningen van Sligro Nederland.
Trotse medewerkers op de parkeerplaats van Sligro Purmerend. Van links naar rechts de afdelingsmanagers Ronald Geessink, Frans Zwirs en Richard Hol. Tweede van rechts vestigingsdirecteur Nico Molenaar krijgt de beker van Kees Kiestra, directeur Zelfbedieningen van Sligro Nederland. (Foto: Han Giskes)

Sligro Purmerend eindigt weer op podium bij landelijke verkiezing

PURMEREND - Drie keer is scheepsrecht voor Sligro Purmerend. Tijdens de jaarlijkse interne verkiezingen van de beste vestiging van Nederland eindigde de vestiging eervol op de tweede plaats. Vorig jaar ging de eerste prijs mee naar Purmerend, het jaar ervoor werd de derde plaats in de wacht gesleept. Een mooie prestatie, zeker als je nagaat dat er 51 Sligro's zijn.

Nico Molenaar, vestigingsdirecteur van de groothandel aan de Polderweg in Baanstee Noord, is niet alleen trots op het resultaat, maar zal daarnaast nooit nalaten al zijn medewerkers in de feestvreugde te laten delen. "We hebben een fantastisch en hecht team. Als je drie jaar achter elkaar op het podium komt, mag je ervan uitgaan dat het werkklimaat optimaal is. Dat is niet mijn verdienste, daar werkt iedereen keihard aan mee", meldt Molenaar.

"Nu moeten we zorgen dat we op dit hoge niveau blijven"

Was de eerste prijs van vorig jaar goed voor een reisje voor alle medewerkers, afgelopen week meldde directeur Zelfbedieningen Kees Kiestra zich met een dinercheque. En uiteraard de beker behorende bij het zilver. Nico Molenaar en zijn medewerkers voelen wel degelijk alweer de druk voor volgend jaar. "Naar een podiumplaats komen is moeilijk, maar er te blijven is nog veel moeilijker. Maar natuurlijk gaan we er in 2022 opnieuw voor."

Sligro opende in mei 2017 de vestiging van ruim 9.000 vierkante meter in Purmerend. Met ruim 45.000 artikelen onder één dak biedt de groothandel een onderscheidend en compleet aanbod voor professionals in food.