Frank vond zijn muze.
Frank vond zijn muze. (Foto: Aangeleverd)

Muzikaal wonder trouwt zijn muze

REGIO – Het was op een vroege donderdagochtend dat Frank Geisink het Ja-woord gaf aan zijn Aafke. Het was in zeer beperkte kring in de Raadzaal van De KunstGreep in Oostzaan, niet erg bijzonder in deze tijd, maar toch was er iets unieks gaande. Frank en Aafke werden namelijk in de echt verbonden door Gerda Bergervoet, de moeder van Frank. En zoiets is een zeldzaamheid dat opgetekend dient te worden.

Frank heeft al menig zusterblad van deze krant gevuld met zijn muzikaliteit. Als zanger, solist, dirigent en componist. Frank is van alle markten thuis.

Hij stond garant voor de prachtige muziek van de musical Claes Compaen, maar was ook dirigent/begeleider van de jeugdafdeling van Bel Canto.

Ook is hij de dirigent van de musicalafdeling van deze vereniging. Om het compleet te maken was hij vaste solist bij de operetteafdeling, vaste invaller voor het seniorenkoor en een van de drijfveren voor de kerstconcerten.

Het is dan ook via Bel Canto dat hij zijn muze leerde kennen, zijn Aafke. Dat resulteerde in een samenwerkingsverband om het huwelijksbootje te laveren over de woelige baren, ingezegend door zijn moeder Gerda, van wie hij het talent heeft gekregen om uit te blinken op de planken.