Camiel Staats en Ron van der Jagt ondertekenen samenwerking.
Camiel Staats en Ron van der Jagt ondertekenen samenwerking. (Foto: aangeleverd)

Le Champion en MYLAPS

ALKMAAR - Sportorganisatie Le Champion en MYLAPS Sports Timing hebben de samenwerking van inmiddels 25 jaar met 4 jaar verlengd. Dit betekent dat deelnemers van Le Champion-evenementen tot en met 2024 profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tijdwaarneming, live tracking en persoonlijke foto’s.

De twee organisaties zijn al jaren bezig om te verbeteren en te vernieuwen. Dat vereist intensief samenspel. “Dat we met MYLAPS alweer 25 jaar samenwerken illustreert onze kernwaarden. Wij willen graag voor langere termijn een betrouwbare partner zijn voor onze relaties. In deze onwerkelijke tijd benutten wij de vertraging bij de fysieke evenementen om op andere terreinen juist te versnellen. Digitalisering is daarbij een hoofdthema. Juist nu zetten we op dat gebied belangrijke stappen vooruit”, aldus Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion.

Wereld

MYLAPS is de Nederlandse uitvinder van automatische tijdwaarneming en ontwikkelt deze technologie, die over de hele wereld gebruikt wordt. Le Champion gebruikt deze diensten in alle drie de disciplines. Bij het fietsen, hardlopen en wandelen.