Afbeelding
Benny zoekt een rustig thuis. (Foto: aangeleverd)

Benny zoekt een rustig plekje

Dit is Benny, een gecastreerde Europese korthaar kater van ongeveer 4 jaar oud. Benny is een lieve en speelse kerel, die eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt als hij je nog niet kent. Zodra je zijn vertrouwen gewonnen hebt, ontpopt hij tot een aanhankelijke kat.

Hij heeft een minder prettig verleden bij een vorig baasje en dit is merkbaar in zijn gedrag. Als je onverwachte bewegingen maakt of hem corrigeert, kan hij angstig reageren. Ook heeft hij geen regels/opvoeding gehad op zijn vorige plek en hier dient het nieuwe baasje rekening mee te houden en hier rustig mee aan de slag te gaan met hem. We zijn op zoek naar een rustig thuis (zonder kinderen), waar eventueel al een andere rustige poes aanwezig is. Ook is het van belang dat zijn nieuwe huis over een tuin beschikt, zodat hij lekker naar buiten kan. Benny is gevaccineerd, gechipt en is verder goed gezond. Helaas wordt Benny niet geaccepteerd door de oudere poes in huis en om deze reden wordt er een nieuw liefdevol thuis voor hem gezocht. Wie geeft deze lieve kanjer dat fijne nieuwe thuis?


Ben je benieuwd of Benny bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.