Afbeelding
Bente houdt van knuffelen. (Foto: aangeleverd)

Aanhankelijke Bente zoekt gouden mandje

Dit is Bente, een gesteriliseerd Pointer teefje van ongeveer 3 jaar oud. Bente is een ontzettende lieve, aanhankelijke, speelse en energieke hond, die met alles en iedereen overweg kan.

Ze is erg mensgericht en dol op aandacht en knuffelen. Ook is Bente een hele pientere dame die van een uitdaging houdt. De omgang met andere honden is goed en ze speelt ook graag met haar soortgenoten. Ze kan in haar enthousiasme soms wat onbehouwen zijn en om deze reden plaatsen we haar liever niet bij hele jonge kinderen. Het zou fantastisch zijn als haar nieuwe huis ook een tuin heeft, zodat ze lekker rond kan struinen. Gezien Bente bruist van de energie, zijn we op zoek naar een baasje/gezin, die er met regelmaat op uit wil gaan met haar, zodat ze lekker haar energie kwijt kan. Uit bloedtesten is naar voren gekomen dat Bente een laag level van Leishmania heeft, maar dit is met medicatie goed te onderdrukken. Verder is ze gechipt, gevaccineerd en heeft ze een Europees paspoort. Bente is vanuit Griekenland naar Nederland gekomen, zodat ze hier een veilige en gelukkig toekomst kan opbouwen. Ze is er helemaal klaar voor om naar haar definitieve plek te gaan. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze ontzettende lieve en vrolijke dame, die dol is op knuffelen?

Ben je benieuwd of Bente bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.