Afbeelding
Baby. (Foto: aangeleverd)

Koffertje van Baby staat al klaar

Dit is Baby, een (nog) ongesteriliseerd teefje van 9 maanden oud. Baby is een lief, slim en aanhankelijk meisje, die geniet van lange wandelingen, maar ook thuis heerlijk kan genieten van een dutje.

Baby is gevonden in Roemeniƫ, bij een kraampje met watermeloenen langs de weg. Ze is naar het asiel gebracht en uiteindelijk naar Nederland gekomen, waar ze in alle veiligheid mag gaan genieten van het leven. Baby is nog een tikkeltje onzeker en vindt vreemde mensen nog spannend. Mensen die ze wat langer kent is ze comfortabel bij en wordt graag geaaid door ze. We zijn op zoek naar een rustig thuis voor Baby (zonder kinderen), waar eventueel al een andere stabiele hond aanwezig is. Ook zou het fantastisch zijn als haar nieuwe huis beschikt over een tuin, zodat ze lekker buiten kan spelen. De voorkeur gaat uit naar een baasje (of baasjes) die al enige ervaring met (buitenlandse) honden heeft/hebben. Baby is gechipt, heeft alle vaccinaties gehad, heeft een Europees paspoort en is goed gezond. Baby verblijft momenteel in een gastgezin en heeft haar koffertje al klaarstaan om naar haar definitieve huisje te gaan. Wie heeft er een plekje in huis en hart, om Baby te laten zien hoe mooi het leven is?


Ben je benieuwd of Baby bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.