Afbeelding
(Foto: )

Webinar voor mensen met chronische pijn

PURMEREND - Het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdag 23 maart, van 15.30 tot 17.00 uur een online informatiebijeenkomst voor mensen met chronische pijnklachten. Tijdens dit webinar worden de deelnemers geïnformeerd over het menselijk pijnsysteem en de behandelmogelijkheden.

Wat zorgt er voor dat chronische pijn zoveel pijn doet en hoe kan men ondanks de pijn weer regie op het leven krijgen? Deze vragen staan centraal tijdens het webinar chronische pijn. Pijnconsulenten van het Dijklander Ziekenhuis geven een presentatie over chronische pijn en de behandelmogelijkheden vanuit de pijnpoli.

Zij komen aan het woord

Jolanda Zondervan, revalidatiearts van het Dijklander Ziekenhuis vertelt over hoe chronische pijn werkt en wat het verschil is met acute pijn. Daarna gaan Marjolein van Schijndel en Masja Duin, oefentherapeuten bij het Netwerk Chronische Pijn in op de behandelmogelijkheden buiten het ziekenhuis. Ricco Poffijn, fysiotherapeut van het Rugnetwerk vertelt over mogelijkheden die fysiotherapie biedt. Ook is er aandacht voor het nut van psychologische ondersteuning.

Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar pijnpoli@wlz.nl of te bellen met de pijnpoli (0299) 457 135.