Met de bijdrage van Lions kon de voedselbank een nieuwe bestelwagen kopen.
Met de bijdrage van Lions kon de voedselbank een nieuwe bestelwagen kopen. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe bestelwagen voor de Voedselbank Purmerend

Algemeen

PURMEREND - Een lang gekoesterde wens van de Voedselbank Purmerend voor een nieuwere bestelwagen met grotere en vooral praktische laadruimte voorzien van een hydraulische laadklep kon mede door de bijdrage van 3.000 euro van de Lions gerealiseerd worden. 

Met de komst va de nieuwe bestelwagen zijn de vaste kosten lager en is het werk van de vele vrijwilligers een stuk gemakkelijker geworden. Als gevolg van Corona was het niet mogelijk om dit in een persmoment vast te leggen, maar op vrijdag 20 augustus was het dan eindelijk zover. Marciano Pieters, coördinator, kreeg van Maurits Wagenaar namens Lionsclub “Purmerend Whereland “ alsnog symbolisch 3.000 euro overhandigd. 

Op de foto’s natuurlijk blije gezichten! Mooi dat de Lions weer een bescheiden bijdrage hebben kunnen leveren aan het oplossen van lokale noden. Op de bestelwagen is dat op een kleine sticker te zien. “Wij hopen van harte dat de nieuwere bestelbus nog vele jaren kan voorzien in de behoeften van Voedselbank Purmerend, zolang die er zijn. Lionsclubs helpen wereldwijd, maar ook zeker lokaal graag daar waar andere opties ontbreken.” aldus de Voedselbank Purmerend.