De Landbouwvakdagen in Middenbeemster werden goed bezocht.
De Landbouwvakdagen in Middenbeemster werden goed bezocht. (Foto: Cees Bandt)

Drukbezochte Landbouwvakdagen bij Helder in de Beemster

Algemeen

BEEMSTER - De Beemster stond op 25, 26 en 27 augustus even in het middelpunt van de agrarische wereld, tijdens de driedaagse Landbouwvakdagen. Het evenement vond plaats bij het melkveebedrijf Maatschap Helder, aan de Hobrederweg in Middenbeemster. 

Met ruim negentig standhouders was er genoeg te zien en het was tevens een mooie gelegenheid voor agrariĆ«rs om elkaar weer even te zien, te spreken en ervaringen uit te wisselen. Deze editie was groter dan in 2020, bij de eerste vakbeurs in de Beemster. Er was een tent van 90 meter en ook het buitenterrein was anders ingericht. 

De vakbeurs voor agrarisch West-Nederland bood de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken, kennis uit te wisselen en producten echt te zien en te beleven. Fabrikanten, importeurs, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven, toeleveranciers en handelsondernemingen waren vertegenwoordigd. De vakbeurs werd georganiseerd door CNO-Expo,specialist in agrarische beurzen. De vakbeurzen zijn bestemd voor iedereen werkzaam in de veehouderij, mechanisatie, melktechniek en akkerbouw.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding