Alle grote hits op 5 cd's.
Alle grote hits op 5 cd's.

Win Veronica's Top 1000 Aller Tijden in unieke 5 cd-box

REGIO - De 'lijst der lijsten', de Veronica Top 1000 Allertijden, is voortgekomen uit de legendarische top 100 Allertijden. Eind november werd deze uitgezonden op Radio Veronica. Hoogtepunten uit de lijst zijn verzameld op een schitterende 5 CD Box. De box is te winnen door een e-mail te sturen of een berichtje achter te laten op de Facebookpagina Rodi Purmerend.

Op de schijven staan onder andere Queen (Innuendo), Toto (Africa), Kensington (Streets),Golden Earring (Radar Love), Sinéad O'Connor (Nothing Compares 2 U), Elton John (Rocket Man), Simon & Garfunkel (The Sound Of Silence), Leonard Cohen (Hallelujah), Train (Hey, Soul Sister), Anouk (Sacrifice), Acda en De Munnik (Het Regent Zonnestralen) en The Scene (Iedereen Is Van De Wereld). En uiteraard nog tal van hits.

In samenwerking met Sony Music kunnen we een aantal exemplaren verloten onder onze lezers en bezoekers van de website en Facebook. Stuur een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl of laat een berichtje achter op FB. Wie weet heb jij de unieke box binnenkort in huis.


Afbeelding