Afbeelding
Nala. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Nala is liever niet alleen

Dit is Nala, een ongesteriliseerd teefje (kruising Mechelse Herder/Oudduitse Herder) van 2 jaar oud. Nala is een hele lieve, speelse, gehoorzame en aanhankelijke hond, die met iedereen overweg kan.

Ze is erg energiek, speelt graag met de bal en is dol op aandacht. Nala is een echte waterrat en springt graag het water in om te zwemmen. Naar kinderen toe is ze lief en voorzichtig, maar als het haar te druk wordt loopt ze weg. Gezien Nala gevoelige darmen heeft, krijgt ze vers vlees te eten. Hier doet ze het goed op.

Helaas kan ze niet zo goed alleen thuis zijn en dit dient dan ook heel rustig opgebouwd te worden bij haar nieuwe baasje(s). Door het drukke gezinsleven, hebben haar huidige baasjes helaas te weinig tijd voor Nala en zijn ze (met pijn in hun hart) op zoek naar een fijn nieuw thuis voor haar. Een thuis waar Nala de liefde, aandacht en beweging krijgt die ze nodig heeft en waar ze niet teveel alleen thuis hoeft te zitten. Wie geeft deze lieve kanjer dat liefdevolle thuis?

Match?

Ben je benieuwd of Nala bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding