Max tijdens het virtual reality gamen.
Max tijdens het virtual reality gamen. (Foto: aangeleverd)

Samen nieuwe dingen ontdekken

Ik ben Max een vrolijke en actieve jongeman uit Purmerend van twintig. Ik wil graag nieuwe dingen ontdekken en ondernemen. Door mijn progressieve spierziekte heb ik beperkingen en zit vaker thuis dan gewenst. Ik ben graag actief in het vrijwilligerswerk en bezig met sport. Door de coronamaatregelen zijn deze activiteiten nu weggevallen. Net zoals velen kom ik nu te weinig onder de mensen.

Ik zou het erg leuk vinden om iemand van mijn leeftijd te ontmoeten die samen iets zou willen doen en zo samen plezier te maken. Mijn interesses zijn breed te noemen en het gaat vooral om het plezier samen. De hobby’s en interesses die ik leuk vind om samen te doen? Van alles! Gamen, naar een voetbalwedstrijd van Ajax of Formule 1 kijken. Spelletjes zoals een potje Monopoly, sjoelen of kaarten. Wanneer de situatie rondom het coronavirus het weer toelaat bioscoopbezoek, bezoek aan interactieve musea of een terrasje pakken.

Wie helpt mijn wereld weer groter te maken?

Een vader is op zoek naar iemand die het leuk vindt om op regelmatige basis bij zijn dochter op bezoek te gaan. Mevrouw woont bij Breidablick in de Middenbeemster. Zijn dochter kan helaas door niet aangeboren hersenletsel niet meer zelfstandig wonen. Zij heeft behoefte aan contact voor een praatje en/of een wandeling, kortom het liefst een vast “aandachtsmomentje” in de week.


Zou jij het leuk vinden om met Max nieuwe dingen te ondernemen en ontdekken? Of om langs te gaan bij de jonge vrouw uit Breidablick in de Middenbeemster? Neem dan contact op met WelzijnWonenPlus op 0299-426364 of purmerend@welzijnwonenplus.nl. Of Whatsapp naar: 06 389 319 80