Dani tijdens zijn blind audition in The Voice.
Dani tijdens zijn blind audition in The Voice. (Foto: Rodi Media/JB)

Dani vrijdagavond al in the battles TVOH

PURMEREND - Dani van Velthoven staat vrijdagavond al in the battles van The Voice of Holland. In totaal zijn er vier battles-uitzendingen. Het programma begint om acht uur op RTL4. Hij heeft er zin in!

Hij kwam, zag en overwon; met overmacht. Dani (21) uit Purmerend blies vorige week vrijdagavond tijdens The Voice of Holland iedereen omver met gecombineerde Engelse/Arabische versie van het nummer Hallelujah van Leonard Cohen.

Niet te geloven

Alle vier de juryleden waren compleet overdonderd. Zeker Anouk, die zo nu en dan behoorlijk scherp maar wel treffend en met kennis van zaken uit de hoek komt, was bijzonder onder de indruk. "niet normaal goed”, zo betitelde zij de performance van Dani. Niet verwonderlijk dat hij voor haar koos. Jan Smit probeerde vergeefs nog wel een poging te wagen, maar dat werd ‘m niet. Dani, die een zang- en dansopleiding genoot bij Lucia Marhas in Amsterdam, vertelde achteraf nog niet te geloven dat alle vier stoelen voor hem draaiden.

Honderden reacties

Na de berichten van zijn optreden op de Facebookpagina en website van Rodi Purmerend reageerden in enkele uren tijd vele honderden gebruikers. Dani toonde zich op zijn beurt compleet verrast. “Ik heb zoveel lieve reacties en bemoedigende woorden gelezen en dat heeft me zoveel goed gedaan. Mensen, dank jullie wel. En of ik zin heb ik vrijdagavond? Zeker weten!”