(Interessante sessie van Netwerk Purmerend.
(Interessante sessie van Netwerk Purmerend. (Foto: aangeleverd))

Netwerk Purmerend houdt weer online sessie

PURMEREND - Netwerk Purmerend biedt een laagdrempelig platform om andere ondernemers of actieve mensen in het bedrijfsleven te ontmoeten. En tegelijk iets op te steken. Regelmatig houdt het platform informatieve online thema-sessies. Op donderdag 24 juni staat de eerstvolgende gepland met dit keer als thema: Jezelf presenteren met lef!

Op donderdag 24 juni, 19.30 uur, via zoom

Dus wil je jezelf of je bedrijf beter leren presenteren, dit is je kans. Je kunt er interessante presentaties verwachten maar ook kiezen uit vijf workshops van experts in presenteren, branding, pitchen etc.


En wel De Presentatiemaker Faris Heinsius, coach in Elevator Pitches Peter Bennen, Chantal Franken over Imageboost, Michiel Middelhoven van Bambuu over de branding van je bedrijf, en filmcoach en videomaker Steven Geldof over de kracht van bewegend beeld.

Gratis deelname

De meeting verloopt via zoom, waarbij er in break out rooms mogelijkheden genoeg zijn voor meer 1 op 1 contact en interactie. Deelname is gratis.

Aanmelden

Je kunt even kijken op de linkedinpagina van Netwerk Purmerend voor het volledige programma, en je aanmelden via netwerkpurmerend@gmail.com