De wintersportpret is echt groter met goede kleding en fijn materiaal.
De wintersportpret is echt groter met goede kleding en fijn materiaal. (Foto: Dirk Karten)

Wintersportbeurs bij Kater Funsport

ALKMAAR – Kater Funsport, Herculesstraat 57, houdt van donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober een grote wintersportbeurs. Dit jaar is ook de zondag toegevoegd. 

Kater Alkmaar is er klaar voor. Tijdens de wintersportbeurs valt veel geld te besparen op wintersportmaterialen en winterkleding. Er is een  aanbod uit duizenden artikelen met kortingen oplopend tot wel 75 procent. Er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collecties, dus alle overjarige modellen moeten weg.

Ook is er weer een exclusieve onderhoudsactie. Daarbij kunnen ski’s en snowboards (deze laatste aanleveren zonder binding), tegen een speciaal tarief worden gewaxt en geslepen. Deze actie geldt alleen bij inbreng tijdens één van de wintersportbeursdagen. De wintersportbeurs bij Kater Funsport is hét evenement om lekker in de stemming te komen voor de winter en veel te besparen op winter(sport) spullen. Er is royale keuze uit warme winterjassen, diverse maximaal afgeprijsde ski’s en snowboards, winterkleding en nog veel meer. Wat wellicht nog beter is dan korting: het team van Kater Funsport adviseert perfect bij het uitzoeken van de wintersportattributen die bij jouw ski/snowboardniveau passen. Dat doen ze al jaren tot volle tevredenheid van menige wintersporter.

Meer info op www.kater.nl.