Pauline Broekema
Pauline Broekema (Foto: aangeleverd)

Pauline Broekema bij Boeken bij Betje

MIDDENBEEMSTER -  Schrijfster Pauline Broekema is op vrijdagavond 12 november te gast bij Boeken bij Betje in Onder de Linden aan de Middenweg in Middenbeemster. 

Pauline Broekema werkte tot 2018 als redacteur-verslaggever bij NOS nieuws. Bij de NOS combineerde ze de verslaggeving met het schrijven van boeken. Haar bekende boek ‘Het Boschhuis’ kwam uit in 2014. In april 2020 verscheen ‘Tekenares van Montparnasse’, over het eigenzinnige leven van de Joodse kunstenares Edith Auerbach. In Museum Belvédère in Heerenveen was vorig jaar het werk van Auerbach te zien.

In Onder de Linden zal Alexander Reeuwijk met haar in gesprek gaan. De avond wordt georganiseerd door het Betje Wolff Museum in samenwerking met José Ferdinandus. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 21.30 uur. Na afloop van het interview is er tijd voor het stellen van vragen en om boeken te bekijken en/of te kopen.


Entree: 12 euro (incl. koffie/thee met Betje bonbon) Reserveren graag via de mail: boekenbijbetje@gmail.com. Betalen kan aan de kassa met pin of contant. Een eventueel drankje na afloop bij de bar is voor eigen rekening.

Belangrijk: Neem uw coronavaccinatiebewijs mee (QR-code op uw telefoon of op papier of het gele boekje) of een negatief coronatestbewijs én uw identiteitsbewijs. 

Dit zal bij de ingang worden gescand/gecontroleerd.