Hein Vergeer is tegenwoordig ambassadeur van Vitaal Leven.
Hein Vergeer is tegenwoordig ambassadeur van Vitaal Leven. (Foto: Bram Berkien)

Hein Vergeer vrijdag bij Care & Beauty

PURMEREND - Sinds 5 jaar is drogisterij Care & Beauty gevestigd in het Eggert Winkelcentrum, bij de entree vanuit de Weeshuissteeg. Op vrijdag 29 oktober is de opening van de fonkelnieuwe locatie aan de andere kant van het winkelcentrum, pal naast de Hema. Speciale gast op de openingsdag is oud-wereldkampioen schaatsen en ambassadeur van Vitaal Leven Hein Vergeer.

Eigenaar Harry Piet is blij met de relocatie: “Het is een prachtige ruimte en we worden hiermee veel zichtbaarder. Ook krijgen we meer mogelijkheden om ons specialismen te laten zien.

Care & Beauty is een drogisterijketen die zich onderscheidt door steeds meer te kiezen voor groene en duurzame producten. "Onder het motto  'liever groen' maken we samen met onze klanten stappen naar meer verantwoorde keuzes", vertelt Harry Piet.

Het assortiment biologische voeding en theeën wordt verder uitgebreid. Fans van Eyelove brillen kunnen hun ogen uitkijken. De keuze in monturen wordt groter en natuurlijk de afdeling wordt min of meer 'shop in shop' gemaakt, zodat er in alle rust gezocht kan worden naar een passend montuur. Natuurlijk worden daar ook de oogmetingen verzorgd.

Care & Beauty stond al bekend om het ruime assortiment vitaminen en mineralen en mond en wond verzorging. Maar ook voor zelfzorggeneesmiddelen en een deskundig advies kan men er terecht.

Met passie

Met titels als Nederlands-, Europees-, en Wereldkampioen schaatsen is Hein Vergeer als voormalig topsporter al jaren bekend met hoe je goed voor je lichaam zorgt. Maar niet iedereen beschikt over de kennis om goed voor je lichaam te zorgen, en Hein zet zich vol passie in om die kennis zo veel mogelijk te verspreiden. Vergeer is in deze missie niet alleen verbonden aan verschillende bedrijven en allerlei trajecten met betrekking tot gezondheid en vitaliteit, maar ook ambassadeur van Just2BFit, een bedrijf in 100% natuurlijke voedingssupplementen.

Piet: "We krijgen tegenwoordig uit voeding niet meer voldoende van de essentiële vitaminen en mineralen binnen en Hein is er een groot voorstander van dat op de juiste wijze en met de juiste adviezen aan te vullen met supplementen. Hij gelooft in een vitale en gezonde samenleving, maar dat kan alleen als iedereen zélf het verschil maakt. Daar is wel de juiste kennis voor nodig. Daarom zet Vergeer zich op veel verschillende manieren in."

Om die reden staat de oud-topsporter bij de opening van het nieuwe Care & Beauty filiaal klaar om met klanten de Vitaliteit Check te doen en vervolgens met hen in gesprek te gaan over hun resultaten en hoe zij goed voor hun lichaam kunnen zorgen met het oog op voeding, beweging en gezonde leefstijl.