Solidariteit

Nu de meeste Corona-steunmaatregelen zijn opgehouden te bestaan en we dus terugkeren naar het ‘oude normaal’ dringt de vraag zich op of dat allemaal wel verantwoord is en of er niet alsnog slachtoffers gaan vallen? Immers, de pandemie lijkt in ons landje dan wel op zijn retour, menigeen is toch nog bevreesd – en terecht! – voor besmettingen en mijdt contacten.

Ik roep alle bezitters van de museumjaarkaart op

Vraag het aan een theater- of museumdirecteur en je zult vernemen dat de bezoekersaantallen, en dus ook de inkomsten nog lang niet op het oude niveau terug zijn. Omdat echter ook de zakken van de overheid niet oneindig diep zijn, is het wellicht een goede suggestie om als inwoner van onze stad een bezoekje te brengen aan het Purmerends museum. Juist nu!

Koppel bezoekje aan 'Ode aan het landschap' aan Purmerends plateel

Onlangs opende een nieuwe tentoonstelling onder de titel ‘Ode aan het landschap’. Inwoners uit Purmerend, Beemster en andere omliggende gemeenten exposeren zelfgemaakte landschappen. En als je er dan toch bent, bezoek dan ook de permanente tentoonstelling van het wereldberoemde Purmerends plateel.

We willen ook in de toekomst trots zijn op ons museum

Ik maak van de gelegenheid gebruik om alle bezitters van de museumjaarkaart op te roepen. Wees solidair. bezoek het museum! Het kost u niets, levert u veel op en zorgt voor inkomsten van het museum. En juist dat laatste is keihard nodig. We willen immers ook in de toekomst trots kunnen zijn op ons eigen Purmerends museum.