Yassine en Danielle zijn klaar om nieuwe leden welkom te heten.
Yassine en Danielle zijn klaar om nieuwe leden welkom te heten. (Foto: Dennis van Driest)

Sportschool YourPerfection is klaar

PURMEREND - Sportschool YourPerfection, aan de Van IJsendijkstraat 154, heeft er een grote verbouwing op zitten. Met maar liefst 3 groepsleszalen, een grote Fitness en een inpandige fysiopraktijk, is de sportschool helemaal klaar om nieuwe leden te verwelkomen.

Eigenaren zien droom uitkomen

Eigenaren Yassine en Danielle zijn enorm trots op het resultaat. ‘We hadden een droom en die is uitgekomen', zegt Yassine. ‘Er is hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben, maar het is precies geworden zoals we het wilden. Samen met zijn vrouw Danielle richtte hij in 2017 YourPerfection op. Danielle vertelt: "Yassine gaf daarvoor als freelancer les bij meerdere sportscholen. We liepen al een tijdje rond met het idee om zelf een sportschool op te richten. Toen ik klaar was met mijn studie hebben we de stoute schoenen aangetrokken. Eerst nog in een klein zaaltje in de Baanstee maar al snel verhuisd naar de Van IJsendijkstraat."

Op het huidige adres kwam alles samen. Danielle zegt daarover: "Hoewel het eerst de bedoeling was om tijdelijk te huren zag ik al snel de potentie om te groeien. Toen we vorig jaar de kans kregen om ook de benedenverdieping te huren, was de beslissing gauw gemaakt: we gaan uitbreiden.’ Op de vraag wat YourPerfection onderscheidt van andere Purmerendse sportscholen, antwoordt Yassine: ‘Wij staan heel duidelijk voor een 2e thuis. Ieder lid is bij ons uniek. Dat uit zich onder andere in iedereen bij de naam kennen en weten wat er speelt. Ik heb ook bewust het team van mensen om mij heen verzameld die er ook zo in staan. Persoonlijke aandacht voor iedereen."

YourPerfection is iedere dag open tot 22.00 en gevestigd aan de Van IJsendijkstraat 154 (naast de Praxis). Kijk ook op: www.yourperfection.nl of volg de sportschool op Facebook en Instagram.