Kees; om verliefd op te worden.
Kees; om verliefd op te worden. (Foto: aangeleverd)

Kees is een allemansmansvriend

Dit is Kees, een knappe gecastreerde Europese korthaar kater van 4 jaar oud. Kees is een ontzettende lieve, sociale, speelse en aanhankelijke allemansvriend, die met iedereen overweg kan. Hij vindt het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden en geniet ook echt van de aandacht. Kees is ook veel buiten te vinden en gaat graag op ontdekkingstocht en muizenjacht. 

Helaas kan Kees niet zo goed overweg met andere katten, dus we zijn op zoek naar een baasje/gezin, die in een omgeving wonen waar niet al teveel katten rondlopen (of waar thuis katten aanwezig zijn). Kees is verder goed gezond, is gechipt, gevaccineerd en heeft een eigen paspoortje. 

Kees is momenteel woonachtig op een woonboot waar ontzettend veel katten in de omgeving rondlopen. Helaas kan Kees niet met ze overweg en het loopt vaak uit op ruzie. Met pijn in het hart heeft zijn huidige baasje besloten om een nieuw liefdevol thuis voor Kees te zoeken, waar hij de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen in een rustige omgeving.

Wie geeft deze ontzettende lieve en leuke kanjer dat liefdevolle thuis?

Ben je benieuwd of Kees bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.