Klerezooi

Vertel mij eens, beste lezer, wat nu goed of slecht is aan het hedendaagse milieu-gedoe van de groenhemden, oftewel de milieuactivisten, welk er mede verantwoordelijk voor zijn voor de slechte werkgelegenheid in de bouw, enz.


De boeren en de tuinbouw zijn de veroorzakers, volgens hen, van het algemene broeikaseffect. De ozonlaag is even op de achtergrond, de ijskappen smelten, zo laat men ons weten, maar het is er momenteel barstens koud aan de Noord- en de Zuidpool. Krap eens achter die groene, domme oren en kom uit je luie stoel en zie hoe Nederland in het donker leeft en naar de bietenberg gaat!


Aan de kruitlucht, welk het stikstofgebeuren meer dan versterkt, heb je al genoeg tijdens het afsteken van al het verboden vuurwerk afgelopen jaarwisseling. Herrie tot ruim 03.00 uur in de nacht. Dit stikstofgebeuren in vergelijking met het afsteken van vuurwerk en wat de bouw veroorzaakt is een giller. Al dat soort partijen hebben de mond vol van schone lucht en deze hebben denk ik gewoon last van vocht onder de armen en tussen de benen.


De dierenpartij is ook zo’n slap zootje; alles is van slag in de dierenwereld tot aan de mensen toe. Nee, van deze instellingen geen woord van afkeuring via spotjes op de televisie van al dat geknal. Goed, ik zit er met mijn neus bij wijze van spreken bovenop en zo af en toe trillen de ramen. Men probeert af en toe, en meer dan mij lief is, de Bonifacius kerktoren op te blazen.


Proost en een gezond en schoon 2021.

Reacties naar peter.koomen300@gmail.com.