Haarlem-eet.nl maakt horecasector weer leuk, gezond en bewust.
Haarlem-eet.nl maakt horecasector weer leuk, gezond en bewust. (Foto: Aangeleverd)

Haarlem-eet maakt horeca weer leuk en gezond

HAARLEM - Haarlem-eet.nl is een initiatief van een groep enthousiaste horeca ondernemers die de torenhoge kosten van eten bestelsites zat zijn. De initiatiefnemers willen de horecasector weer leuk, gezond en bewust maken.

Stef van Campen, zelf woonachtig in Heemstede, zet zich in als business development manager voor Haarlem-eet.nl. Inmiddels zijn meer dan 70 restaurants aangesloten.

Vaste lage kosten

“Met Haarlem-eet.nl rekenen wij vaste lage kosten. Zo weten de horecaondernemers waar ze aan toe zijn en verdienen ze een eerlijke boterham!’’, aldus een bevlogen Stef. Voor de consument heeft dit natuurlijk ook voordelen. Zo bieden de restaurants op Haarlem-eet.nl betere kwaliteit, leuke acties en lagere prijzen!


"Samen met dit lokale platform proberen wij het hoofd boven water te houden in deze zware tijden. En dat lukt alleen als de eindconsument overstapt naar het platform. Wij vertrouwen op Haarlem-eet.nl, ze steken veel energie in promotie en stimuleren ons om leuke acties te bedenken voor onze klanten. Helemaal top dus!”, aldus een aangesloten horecaondernemer.

'Sympathiek en lokaal'

Marco Uitendaal, eigenaar van Pannenkoekenhuis De Konijnenberg, is direct bij de lancering al overgestapt op Haarlem-eet.nl. “Het platform heeft een sympathieke en lokale uitstraling. Wij bedienen al sinds de eerste lockdown onze gasten met de mogelijkheid om online te bestellen. Het bestellen is eenvoudig en de app is gebruiksvriendelijk”, zegt Marco Uitendaal.

Aanmelden en volgen

Ken jij een restaurant dat nog niet meedoet met Haarlem-eet.nl? Tip deze dan nu zodat deze zich kosteloos kan aanmelden bij Haarlem-eet.nl.


Volg Haarlem-eet.nl op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en kortingsacties. Schrijf je ook meteen via de website in voor de nieuwsbrief, pak €5,00 euro korting en ontvang wekelijks leuke acties en grote kortingen in je mailbox!