Er zijn foto's te zien van onder andere Angelina Carol.
Er zijn foto's te zien van onder andere Angelina Carol. Foto: Angelina Carol

Foto- en beeldenexpositie in Expoost in Hoorn

Algemeen

HOORN - Pop-up museum Expoost presenteert ‘In Beeld’, met fotografie en beelden van twaalf Westfriese kunstenaars. Zij brengen hun zeer uiteenlopende werk in beeld in deze gevarieerde expositie. Van abstract tot figuratief, van natuur tot portret en beelden van klei tot wol. 

De deelnemende fotografen zijn Angelina Carol, Tineke Okx, Jeroen Otto, Dime Spijkerman, Mario Letschert, Guillaume Groen, Bert Strootman, Jan Siebring en Bert Loggen. De drie beeldend kunstenaars zijn Margo Schoutsen, Wim Zwijsen en Helma van Kleinwee. 

Beeldentuin

Nadat bezoekers de expositie bewonderd hebben, kunnen zij natuurlijk weer genieten van de fraaie beeldentuin. In samenwerking met stichting In Den Beginne is er een steeds wisselende collectie beelden geplaatst. Door de fraaie beelden van onder andere Marina van der Kooi, Helena Lambert, Eric Dolfij, Juliette van Bavel en Ton Kalle wordt de beleving van de mooie tuin nog intenser. Let op: bij nat weer kan het zijn dat de tuin gesloten is vanwege gevaar voor gladheid. De expositie is geopend tot en met 12 december. Adres: Roode Steen 15 in Hoorn. Open van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Vrij entree. Meer informatie: www.expoost.nl .