Stemmen en Snaren

Vervolg van pagina 1

Het afgelopen jaar namen verschillende leden afscheid van het koor. Ria, die ook 13 jaar bestuurslid was: "We hebben lang niet kunnen repeteren en dan is het lastig om binding met elkaar te houden. Maar ondanks de coronastilte bleef het bestuur actief met initiatieven om het koor overeind en bij elkaar te houden. Dirigent Marcel Joosen verzorgde met onverminderd enthousiasme online de repetities tot we weer voorzichtig - op afstand - met elkaar mochten zingen."  Afra: "Dat was in het begin best onwennig en onzeker, maar het koor heeft al snel zijn oude vorm terug gekregen. De ingestudeerde muziek blijkt goed in het geheugen verankerd."

Concert Zuiderkerk

Concert: 15.30 uur tot 16.30 uur (kerk open om 14.45 uur). Consumpties: voorafgaand aan de uitvoering o.a. koffie en thee. Locatie: Zuiderkerk in Enkhuizen. Toegang: gratis (vrijwillige bijdrage na afloop wordt gewaardeerd), QR code en legitimatiebewijs verplicht. Zie ook: www.stemensnaren.nl.

Lid worden? Dat kan!

Lid worden van Stem en Snaren? Dat kan! Nieuwe leden zijn zeer welkom. De repetities zijn wekelijks op de woensdagavond (20.00 tot 22.00 uur) in de Nutszaal in Enkhuizen. Weet u het nog niet zeker ? Het is altijd mogelijk een repetitie bij te wonen om te kijken of het lidmaatschap iets voor u is. Na de uitvoering op 14 november gaat het koor van start met het Requiem van Mozart, dat Stem en Snaren op zaterdag 11 juni 2022 in de Westerkerk gaat uitvoeren.