Ledenmiddag Jeugdbelangen zaterdag 4 september van 12.00 tot 16.00 uur.
Ledenmiddag Jeugdbelangen zaterdag 4 september van 12.00 tot 16.00 uur. Foto: Stockfoto

Jeugdbelangen gaat weer van start

Algemeen

ENKHUIZEN - Het nieuwe seizoen van Jeugdbelangen gaat weer van start. Na het vorige seizoen grotendeels dicht te zijn geweest vanwege de opgelegde maatregelen, zijn er vanaf maandag 6 september weer activiteiten.

De vrijwilligers staan te trappelen en hebben mooie knutsels in petto. Om dit te vieren houdt Jeugdbelangen een middag voor de leden op zaterdag 4 september van 12.00 tot 16.00 uur. Er staat dan een springkussen en er kunnen verschillende spelletjes worden gedaan. Er wordt geschminkt en en er kan een knutsel gemaakt worden. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom.

Nieuwe leden jeugdclubs Enkhuizen

Nieuwe leden voor de verschillende clubs zijn van harte welkom. Er zijn nog enkele plaatsen voor leden bij de knutselclub (woensdag of donderdagmiddag), digiclub (maandagavond) en bij voldoende aanmeldingen: de tekenclub (woensdagavond). 

Een keertje kijken en daarna beslissen of je lid wordt, kan ook. Aanmelden via 06 4281 3228 of voorzitter@jeugdbelangen.com. Kijk voor meer informatie op www.jeugdbelangen.com of de facebookpagina. Jeugdbelangen, Anjerstraat 1A in Enkhuizen.