Lila en Loet: gratis kindervoorstelling in Hertenkamp.
Lila en Loet: gratis kindervoorstelling in Hertenkamp. Foto: Aangeleverd

Oranjevereniging Enkhuizen heeft gezellig weekend in petto

Algemeen

ENKHUIZEN - Rondom koningin Wilhelmina’s verjaardag voert Oranjevereniging Enkhuizen het - verschoven - Koningsdag jeugd en senioren-programma 2021 uit. Met een poppenvoorstelling van Lila en Loet op zaterdag 28 augustus en met een seniorenmiddag maandag 30 augustus.

Gratis jeugdvoorstellingen Lila en Loet

Voor de laatste keer spelen de poppen Lila en Loet hun show voor de jongere jeugd. Na veel liesjes en bijzondere ontwikkelingen gaan zij andere werkzaamheden doen. De kinderen maken kennis met hun opvolgster Lucie, het nichtje van Loet. De eerste voorstelling is om 11.00 uur, de tweede voorstelling om 14.00 uur in het Hertenkamp, de theetuin aan het Wilhelminaplantsoen. Gratis toegang, met limonade en snijkoek toe.

Maandag 30 augustus: seniorenmiddag Herfstzon

De seniorenmiddag is een middag met een internationaal liedjesprogramma. Angelique & Rolf voeren maandag 30 augustus de mensen terug in de tijd met prachtige liedjes uit de zonnige streken van weleer. Angelique & Rolf zijn te gast in de grote zaal van Herfstzon aan het Kwakerspad. Zaal open om 14.00 uur. De voorstelling begint om 14.30 uur. Toegang 5 euro pp. Leden van Oranjevereniging Enkhuizen hebben gratis toegang. Een gezellige middag met koffie, thee en zeker ook een advocaatje met slagroom als besluit. 

Oranjevereniging Enkhuizen

Voor meer informatie: www.oranjevereniging-enkhuizen.nl. De geldende coronamaatregelen worden gevolgd.