Woensdag en zaterdaguitjes.
Woensdag en zaterdaguitjes. (Foto: aangeleverd)

Boeren en tuinders pakken uit

REGIO - De vakantie is voorbij, maar In West-Friesland valt nog steeds te genieten van vele uitjes bij boeren en tuinders. Deze zijn voor een gedeelte gepland op woensdag en zaterdagmiddag. Kijk op www.boerenenetuinderspakkenuit.nl

Er zijn uitjes voor volwassenen en voor kinderen. Sommige uitjes zoals verschillende fiets en wandelroutes blijven bestaan en deze kunt u ook lopen of wandelen na 5 september. Zoals de nostalgische route en de Westfriese dorpen en dijken route. Deze zijn te downloaden via Yzitravel.nl. Maar ook de picknick wandel en fietsroute van het Keetje zijn het gehele jaar beschikbaar. Deze zijn bij het Keetje te bestellen. Dit zijn dagarrangementen met koffie gebak picknick en een drankje met borrelplankje toe. Kinderen naar school en lekker met je partner, vrienden of familie er op uit. Geen grote groepen mensen, maar lekker wandelen of fietsen in de natuur.

Tot 5 september zijn de volgende uitjes te doen: pompoenen uithollen bij Elles; historische vaartocht meevaren; koeien ophalen bij boer Arie; boerderijdiploma halen bij Hoeve de Meeuw; wandelen in Wijdenes en Schellinkhout en rondleiding in het rundveemuseum. Kijk op de site voor informatie en voor aanmelden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding