SV Enkhuizen in nieuw tenue.
SV Enkhuizen in nieuw tenue. (Foto: Jan Mulder)

Openingstoernooi SV Enkhuizen

ENKHUIZEN - Het Kreeft Auto voorbereidingstoernooi komt eraan. 28 en 29 augustus 2021 komen teams van meer dan 40 clubs verspreid over meerdere delen van het land naar sportpark Immerhorn om deel te nemen aan het toernooi en te strijden voor de eerste plek in hun leeftijdscategorie.

Aftrap nieuwe sportvereniging Enkhuizen

Zaterdag 28 augustus spelen de JO13, JO14 en JO15 en zondag 29 augusuts zijn de JO16, JO17 en JO19 aan de beurt. Per leeftijdscategorie zal s.v. Enkhuizen worden vertegenwoordigd door een selectie elftal. Later in het seizoen zullen er ook activiteiten worden georganiseerd voor lagere teams van de club.

Nieuwe start na fusie

De afgelopen maanden is de toernooicommissie druk geweest met het opzetten van dit toernooi, waarin teams zich voorbereiden op het komende seizoen. SV Enkhuizen is dit jaar ontstaan uit de fusie van de twee Enkhuizer voetbalclubs West-Frisia en Dindua. 

Vrijwilligers gevraagd

Lijkt het je leuk om de commissie te ondersteunen door op één of beide dagen van het toernooi te helpen? Stuur een (WhatsApp)bericht naar Thomas Verhoeven via 06 2826 8205.