Denk mee over de kustgebieden in de regio.
Denk mee over de kustgebieden in de regio. (Foto: aangeleverd)

Doe mee aan de Kustweken

REGIO - Deel mooie gedachten over de toekomst van de Noord-Hollandse IJsselmeerkust. Van 1 tot en met 19 maart organiseren de Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat, drinkwaterbedrijf PWN, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeenten Medemblik, Enkhuizen en Hollands Kroon de Kustweken.

West-Friezen kunnen mening laten horen

In het kustgebied waar West-Friezen, wonen, werken en recreƫren, spelen de komende jaren diverse ontwikkelingen. Het gaat onder meer over natuur, de drinkwatervoorziening, energieopwekking, recreatie en toerisme, wonen en werken, landbouw en visserij en industrie. Het kustgebied gaat mogelijk veranderen vanwege verschillende initiatieven en plannen voor deze opgaven.

Denk mee

Tijdens de Kustweken informeren de samenwerkende betrokken overheden inwoners over de lopende en aankomende processen en projecten en willen graag daarover in gesprek met hen. De gezamenlijke organisaties zijn benieuwd naar gedachten die spelen over de ontwikkelingen en uitdagingen waar ze voor staan. Belangstellenden kunnen bijdragen aan, of zich laten informeren over, de toekomst van het kustgebied tijdens meerdere online bijeenkomsten (ateliers, vragenuurtjes, lezingen, enzovoorts.).

Aanmelden

Kies een sessie en aanmelden maar. Voor informatie over het programma en aanmelden voor de Kustweken, kijk op www.noord-holland.nl/kustweken.