Verlan, makers van kwaliteit

ZWAAGDIJK-OOST - Verlan Meubelmakerij is een bedrijf waar passie en creativiteit samenkomen om uiteindelijk tot de beste en fraaiste oplossing te komen. Sinds 2010 levert het bedrijf maatwerk voor zakelijke en particuliere klanten. Keukens, winkelinterieurs, wandkasten, tv-meubels en kantoorinrichting zijn slechts een kleine greep uit de creaties die hier gemaakt worden.

Verlan levert maatwerk voor elk budget en eigenlijk is alles mogelijk. Het fijne van maatwerk is dat de klant alles helemaal naar wens kan laten maken. Een meubelstuk wordt zo meer dan gewoon een kast, het wordt onderdeel van iemands persoonlijke interieur.

Verlan werkt met verschillende materialen, alles van de beste kwaliteit. Van de massieve houtsoorten tot fineer, maar ook verschillende plaatmaterialen, gelamineerd of bekleed met HPL. Het bedrijf - tevens een erkend leerbedrijf - heeft zijn werkplaats in Zwaagdijk. Hier is de ruimte om te kunnen voldoen aan de groeiende stroom opdrachten en ook voor grotere projecten. Verlan Meubelmakerij is vooral actief in Noord-Holland: van Den Helder tot en met groot Amsterdam en van Alkmaar tot en met Enkhuizen.

Inmiddels zijn al tientallen projecten voltooid. Op de website www.verlan.nl zijn veel voorbeelden te zien van afgeronde projecten die een combinatie zijn van passie en deskundigheid. Verlan vindt het een uitdaging om projecten goed af te ronden en klanten met een goed gevoel achter te laten.

, Appelmarkt 9, Zwaagdijk-Oost. Telefoon: 06-52534943. E-mail: verlan@quicknet.nl.