Fleur de tuin weer op met de geraniums van HV Blokker.
Fleur de tuin weer op met de geraniums van HV Blokker. (Foto: aangeleverd)

Geraniums-actie HV Blokker

BLOKKER - Het afgelopen jaar is een zeer turbulent jaar geweest, waarin handbalvereniging Blokker weinig heeft kunnen doen. Maar de plantenactie gaat dit jaar door! Fleur de tuin weer op voor het komende jaar.

De plantenactie staat al jaren bekend als een leuke actie, waarbij de leden langs de deuren gaan. Vorig jaar heeft de handbalvereniging in verband met corona alleen op voorverkoop verkocht en bezorgd. Deze mogelijkheid bestaat dit jaar ook weer.


Vrijdag 16 april komen de leden van HV Blokker langs de deur om de geraniums aan te bieden.

Ophalen of laten bezorgen

De vereniging biedt de mogelijkheid om vooraf te bestellen en te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om de geraniums te komen halen op het complex aan de Noorderdracht op donderdag 15 of vrijdag 16 april. Dit is op het formulier aan te geven.


Bestel geraniums bij HV Blokker! Vier stuks voor vijf euro, acht stuks voor tien euro, enzovoorts. Bestellen kan telefonisch via 0229-213147 (graag na 13.00 uur bellen) of via Whatsapp op 06-40451414. Het digitale formulier invullen kan ook; dit is te vinden op www.hvblokker.nl of via de Facebookpagina 'HandbalHVBlokker'.


Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met 8 april. Betalen kan bij aflevering (of ophalen) met pin of contant. De vereniging kan niet genoeg benadrukken hoe blij zij zijn met alle bestellingen die binnenkomen. Met deze steun gaat de vereniging een mooie toekomst tegemoet, waarin de leden natuurlijk hopen snel weer te kunnen handballen.


Vragen? Mail naar hvblokker@handbal.nl.