Afbeelding
(Foto: Pixabay.com)

Always Forward Jubileumtour

HOORN - SV Always Forward bestaat 4 april honderd jaar. Een fantastische en zelfs koninklijke mijlpaal. Ondanks de bijzondere tijd waarin we momenteel leven heeft de club besloten dit jubileum tóch groots te gaan vieren. Samen, zoals altijd. Want zoals het motto van de vereniging luidt: Always Forward zijn we met z’n allen. Zaterdag 3 april wordt de hele dag op creatieve en ludieke wijze stilgestaan bij het honderdjarig bestaan. De hele binnenstad van Hoorn staat in het teken van het feestelijke jubileum en als klap op de vuurpijl is er een heuse Always Forward Jubileumtour.

De jubileumtour is een puzzeltocht die de deelnemers op interactieve wijze meeneemt door honderd jaar Always Forward. De tocht leidt je langs verschillende karakteristieke plekken, alwaar je door het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van opdrachten of volbrengen van andere activiteiten punten kunt verzamelen. De tour is openbaar voor iedereen die mee wil doen, lid of geen lid, en geschikt voor jong en oud. Deelname is gratis en er zijn mooie jubileumprijzen te winnen. Uiteraard vindt de tour plaats met in acht neming van de dan geldende coronaregels. De tour neemt ongeveer twee uur in beslag. Deelnemen kan door op 3 april tussen 12.00 en 14.00 uur een deelnameformulier op te halen bij start- en eindpunt Het Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 in Hoorn.

De hele maand zijn er veel jubileumproducten en -acties terug te vinden in de schappen bij verschillende sponsors van de club. Denk aan Always Forward-ijs bij Vivaldi, Always Forward-gebak bij Otten, een Always Forward-jubileumlikeur en jubileumvlaggen via de website en nog veel meer. Houd voor meer informatie omtrent alle jubileumactiviteiten de website www.alwaysforward.nl en de social media-kanalen van de club in de gaten.