Donna is een gesteriliseerde poes.
Donna is een gesteriliseerde poes. (Foto: aangeleverd)

Donna is een lieve gesteriliseerde poes van circa 3 jaar oud. Omdat ze gevonden is, is er helaas niets bekend over haar achtergrond.

Als ze je eenmaal kent, wil Donna graag geknuffeld worden en vraagt ze luidkeels om aandacht. Maar ze is wel snel onder de indruk en lijkt weinig gewend. Daarom zoeken we voor haar een rustig nieuw thuis waar ze ruim de tijd krijgt om helemaal te wennen!
Donna heeft een tijd diarree gehad en is daarom op licht verteerbaar voer gezet (Hill's Gastrointestinal Biome). Hier moet ze op een nieuw adres nog even mee doorgaan en dan kan men gaan proberen haar voorzichtig over te mengen op een andere brok. Haar nieuwe eigenaar moet het dus geen probleem vinden dat ze niet zomaar alles mag eten.

Wie interesse heeft in Donna kan contactopnemen met dierentehuis Hoorn. Let op: het asiel is alleen op afspraak geopend. Belt u daarom als u interesse hebt: 0229 218197. Bellen kan vanaf 8.00 uur, om een afspraak te maken voor in de middag. Het asiel maakt alleen afspraken op de dag zelf.

Snow van vorige week heeft een nieuw thuis gevonden!