Pink Gellak, te vinden in de winkel.
Pink Gellak, te vinden in de winkel. (Foto: aangeleverd)

Pink Gellac nu bij Pour Vous

BOVENKARSPEL - Online bestellen, het lijkt zo makkelijk. Toch jammer dat de kleur soms net even anders is op je scherm, dat is waar de klanten van Pour Vous Bovenkarspel herhaaldelijk tegenaan liepen. Zij zijn dan ook extra blij dat de Pink Gellac nu ook in het winkel assortiment van Pour Vous is opgenomen. De enige in de omgeving en nu ook nog met een speciale EK actie!

14 dagen prachtige nagels!

De Pink Gellac is een bekend fenomeen op het gebied van salonkwaliteit gel nagellak. De nagellak moet worden uitgehard onder een LED of UV lamp waardoor je voor 14 dagen prachtige nagels behoudt. Laten zetten kan bij Pour Vous in de winkel, of kunt u zelf bij thuis doen bij de aanschaf van een set inclusief lamp.

Pink Gellac vernieuwd elk seizoen hun collectie met nieuwe kleuren en heeft momenteel meer dan 150 kleuren in hun assortiment. Een Nederlands bedrijf, niet getest is op dieren en cruelty free.

Speciale EK actie

Nederland is door naar de kwart finale, en dat wordt gevierd bij Pour Vous. Zaterdag 26 juni a.s. zullen twee medewerkers van de winkel de hele dag gratis Pink Gellac nagels aanbrengen in de oranjekleur om Nederland extra te steunen! Je kunt je aanmelden op de Facebookpagina van de drogisterij, www.facebook.com/pourvousfrancaise, om een plekje te bemachtigen in de online agenda. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Afbeelding