Iedereen weer welkom om muziek te maken in De Muziekunie

REGIO - De Muziekunie opent zijn deuren weer na de lockdown. Na een tijd van improviseren, kunnen de docenten weer gewoon lesgeven aan de leerlingen op alle locaties. Zelfs groepslessen zijn weer toegestaan.

De muziekleraren zijn hier heel blij om. De docenten hebben hun best gedaan om hun leerlingen online zo goed mogelijk les te geven, maar er gaat natuurlijk niets boven samen muziek maken. Individuele lessen, groepslessen; ze mogen allemaal weer gegeven worden aan kinderen en aan volwassenen. Ook bijna alle basisscholen waar muziekvakdocenten werkzaam zijn, zijn weer open voor de vakleerkrachten muziek.

Een open dag organiseren is op dit moment nog ingewikkeld. De docenten zouden het liefste iedereen die belangstelling heeft voor muziekles welkom heten. Dat staat na de zomervakantie weer op de agenda.

Tot die tijd is een individuele proefles wel mogelijk via www.demuziekunie.nl

De Muziekunie is gevestigd in De Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof, Het Trefpunt, Sportlaan 11 in Wognum, Basisschool het Koggeschip, Koggenlaan 35 in Medemblik, Basisschool De Hoeksteen, Roerdompplein 9 in Enkhuizen, Basisschool Mr Spigt, Duijvenbrug 15 en Odeon, Sluisweg 7 in Hoogkarspel en ‘t Middelpunt, Zesstedenweg 163 in Grootebroek.