Black Friday is de perfecte periode om alvast en een nieuwe outfit in te slaan voor de decembermaand.
Black Friday is de perfecte periode om alvast en een nieuwe outfit in te slaan voor de decembermaand. (Foto: aangeleverd)

Black Friday 10-daagse bij Schutz Fashion

HOORN -  Black Friday is de perfecte periode om alvast cadeaus en een nieuwe outfit in te slaan voor de decembermaand. De Schutz Fashion Group verlengt Black Friday tot een 10-daagse. Zo geniet iedereen tien dagen lang van topaanbiedingen en kan het klantbezoek het beste gespreid worden, zodat klanten veilig en relaxed kunnen winkelen.

Tot en met koopzondag zondag 28 november is het Black Friday 10-daagse bij Schutz Mannenmode en scoren klanten fantastische fashion tegen de scherpste prijzen. Geniet nu van kortingen uit de nieuwste collecties van onder andere Gant, Cavallaro Napoli, Emporio Armani en Tommy Hilfiger. Vul met deze mega-aanbiedingen de kledingkast voordelig aan met de mooiste basics. Van truien tot colberts, van broeken tot pakken.

Feestelijke fashioncadeaus

Schutz Fashion is ‘the place to be’ voor de mooiste cadeaus voor Sinterklaas en kerst. En in deze tijd van het jaar wordt alles uiteraard extra feestelijk ingepakt. Denk eens aan een mooie riem, een warme sjaal, schitterende sokken of een cadeaubox met een trendy trui. Of scoor punten met een cadeaubon van Schutz die prachtig verpakt wordt. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar van tien tot vijfhonderd euro en ook aan te schaffen via de webshop. 

Veilig winkelen

Omdat het soms moeilijk is een mooi cadeau voor een man te kiezen, geeft Schutz Fashion graag advies. Op doordeweekse dagen of op de rustige tijdstippen is daar alle tijd voor. Bijvoorbeeld ’s morgens tussen 09.00 en 11.30 uur of ’s middags tussen 16.00 en 18.00 uur. Om klanten extra te spreiden is Schutz vanaf zondag 28 november en elke zondag in december extra geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Ook op afspraak zijn klanten welkom. Koop sinterklaas- en kerstaankopen op tijd, zodat de drukte in de winkels en de stad gespreid kan worden.

Tip: de opzicht-tas

Iets leuks gezien in de webshop op www.schutzfashion.nl of op de socials? Mail naar winkel@schutzfashion.nl of bel naar 0229-215426 en vraag naar de mogelijkheden. Er wordt dan een selectie uit de collectie topmerken gemaakt en de opzicht-tas wordt bij de klant thuis gebracht. De volgende dag wordt de tas weer opgehaald en ontvangt de klant een factuur voor de items die hij of zij wil houden. 


Scoor de allerbeste koopjes in de tijdelijke Schutz Outlet Sale: dé kans om items uit de oude collecties te shoppen voor heel kleine prijsjes. Met merken als Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Hugo BOSS, Scotch & Soda, R2, Le Canard, Butcher of Blue en Cavallaro. De Outlet is tijdelijk en gevestigd in het prachtige monumentale pand van Indian Summer aan het Kleine Noord 17 in Hoorn. De outlet wordt dagelijks bijgevuld.